wandelen in spanje
 

Spanje home

Wandel

arrangementen

Accommodatie

Omgeving

Klimmen

Informatie

Over ons

Contact

 

Wandelen in Spanje organiseert individuele wandelvakanties in Spanje.
Wandelen van hotel naar hotel met bagagevervoer.
Of wandelen vanuit een standplaats.
Met oog voor onontdekte plaatsen en hart voor wandelaars.

Bekijk de lijst bij wandelarrangementen voor gedetailleerde informatie over alle wandelingen die wij aanbieden.


Informeer
naar de mogelijkheden.

linkedin

 

Casa Camaleón...

Casa Camaleón is een klein en persoonlijk guesthouse aan de rand van Castalla met uitzicht op het prachtig gerestaureerde kasteel. Castalla ligt temidden van bijzondere natuurgebieden in de vallei genaamd La Foia de Castalla en is omringd door bergketens, een topgebied voor wandelaars. Voor de strandliefhebbers is de zee dichtbij, want de gehele Costa Blanca staat bekend om het fantastische klimaat, mooie witte stranden en kristalhelder water langs de uitgestrekte kustlijn. Wil je oude steden bezoeken, zoals Alicante, Valencia of Murcia dan is Casa Camaleón de perfecte uitvalsbasis.

Castalla, de historische hoofdstad van de subregio La Foia de Castalla is gelegen in de provincie Alicante aan de Costa Blanca. Het heeft een goed bewaarde dorpskern met, zoals in zoveel dorpjes in de regio Valencia, vele smalle en steile kronkelstraatjes. De gezellige wekelijkse markten trekken veel mensen uit de omgeving. Door de vele restaurantjes en cafeetjes is het goed toeven in dit Spaanse stadje.

Casa Camaleón beschikt over enkele 2-persoonskamers met eigen sanitair, een gemeenschappelijke ruimte, een buitenkeuken met vuurplaats en een aantal zitjes tussen de olijvenbomen. Er is de mogelijkheid met de pot mee te eten onder het genot van een heerlijke streekwijn.

gastenverblijf-casa-camaleon casa-camaleon-castalla castalla-kasteel
© 2012 Casa Camaleón - Sitemap
Wandelen in Spanje biedt arrangementen aan voor wandelaars.

"Wandelen is iedere keer weer een belevenis, de prachtige natuur en grote verscheidenheid aan landschappen zorgen ervoor dat iedere wandeling weer anders is. Al wandelend kom je elke keer weer voor verrassingen te staan. Een onverwacht schitterend uitzicht of een 'spannend obstakel' in de vorm van een riviertje dat van steen tot steen overgestoken wordt, of een rotsje dat beklommen kan worden."
wandelen
www.wandeleninspanje.nl
Voor informatie email of bel 0034-662370902
wandelen